Održane radionice poduzetništva

U Oroslavju, u sklopu projekta U službi svih nas – održane su radionice poduzetništva. Dobna skupina: osobe starije od 54 godine, mlađe od 25 godina, osobe s invaliditetom te nezaposlene osobe.

Cilj radionice je upoznati polaznike s pojmom i važnošću društvenog poduzetništva te ih ohrabriti na pokretanje društvenih poduzeća kako bi svojim djelovanjem pridonijeli razvoju lokalne zajednice. Društveno poduzetništvo je način upravljanja koji podrazumijeva odgovoran odnos prema društvu. Taj koncept već je prisutan u zemljama Europske unije, a Hrvatska njezin potencijal tek otkriva.

Na radionici se raspravljalo o izvorima financiranja društvenog poduzetništva, o trendovima u društvenom poduzetništvu i upravljanju društveno odgovornim poslovanjem.

Svakako pratite objave o sljedećim radionicama i prijavite se na zanimljivo i korisno učenje!

Osim spomenute održane radionice, na rasporedu su radionice pjevanja, plesa, sportska, radionice očuvanja zdravlja i prevencije bolesti, radionica društvene igre, ekološka, informatička,  osposobljavanje za gerontodomaćicu i gerontodomaćina, za njegovatelja i njegovateljicu te za vozače B kategorije. Najavljeno je kako se očekuje minimalno 50 osoba starijih od 54 godine, 20 osoba mlađih od 25 godina, 10 sudionika osoba s invaliditetom i 15 nezaposlenih osoba. Upute za prijave na radionice mogu se naći malo niže na ovoj stranici.

GALERIJA FOTOGRAFIJA S ODRŽANIH RADIONICA

Poziv za prijavu na radionice

Pozivaju se sve zainteresirane osobe starije od 54 godine, mlađe od 25 godina, osobe s invaliditetom te nezaposlene osobe da se prijave za sudjelovanje na radionicama/tečajevima koje se provode u okviru projekta „U službi svih nas“, nositelj kojega je GRAD OROSLAVJE s partnerima MOTO KLUB „ZAGORSKI ORLOVI”, KUBURAŠKO DRUŠTVO “TRI KRALJA” i KUD “SLOBODA” OROSLAVJE.

Popis dostupnih radionica/tečajeva s ciljanim skupinama polaznika nalazi se u prilogu ovog poziva.

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti putem e-mail adrese grad@oroslavje.hr ili putem broja telefona 049 284 175.

Prilikom prijave molimo navesti naziv radionice/tečaja na koju se prijavljujete te ciljnu skupinu kojoj pripadate.

Poziv možete pogledati u pdf dokumentu u prilogu (desno) ili poziv možete skinuti na svoj uređaj klikom na link: ovdje.

Skip to content